پوست سیب منبع ویتامین C است

به گزارش وبلاگ وردپرس، خبرنگاران : پوست سیب خیلی بیشتر از گوشتش ویتامین C دارد.

پوست سیب منبع ویتامین C است

پوست سیب را به دلایلی که خواهیم گفت دور نریزید و خود را عادت دهید که سیب را با پوست بخورید.

به گزارش وبلاگ وردپرس، سیب که به خوبی اشتها را مهار می نماید، سرشار از خواص تغذیه ای است. این میوۀ کم کالری و کمی شیرین، اثر ادرار آوری دارد و به از بین بردن رسوبات ادراری یاری می نماید. فیبرهای سیب و پکتین ها فقط به درد مربا درست کردن نمی خورند! در واقع، این فیبرها برای عملکرد مناسب فلور روده ای بسیار مناسب هستند. به لطف این خواص، سیب تأثیر تنظیم کنندگی بر روی سیستم گوارشی دارد، سیب برای درمان سستی روده ای که منجر به اسهال می گردد، مفید است.

درباره ویتامین ها باید بگوییم که سیب مجموعۀ بسیار متنوعی از آنها را در خود دارد: ویتامین های گروه B، کمی بتاکاروتن یا پروویتامین A و مقدار اندکی ویتامین C، در سیب یافت می شوند.

پوست سیب ویتامین C طبیعی

اما قبل از اینکه پوست سیب را بکنید و دور بیندازید، خوب است بدانید که: پوست سیب خیلی بیشتر از گوشتش ویتامین C دارد (4 تا 6 برابر). با این حال، با توجه به این که پوست سیب نسبتاً وزن کمی دارد، تنها بخش محدودی (25%) از کل ویتامین C موجود در سیب را در خود گنجانده است

بنابراین هیچ چیز نباید مانع تان بگردد که سیب را با پوست بخورید. در واقع، پوست سیب یک آنتی اکسیدان دیگر نیز در خود دارد، این آنتی اکسیدان بسیار قوی کِرستین است. سیب های قرمز به طور ویژه مقدار بالاتری از کِرستین را در ترکیب خود در مقایسه با دیگر میوه ها و سبزیجات دارند. اما فرآورده های مشتق شده از سیب (آب سیب، کمپوت و ...) که از گوشت آن تهیه می شوند و نه از پوستش، طبیعتاً حاوی کِرستین کمی تر خواهند بود.

سیب یک میوه مقاوم

مطمئناً، به محض اینکه سیب بریده گردد یا نیمه خورده در هوای آزاد بماند، به سرعت سیاه می گردد. این واکنش تیرگی و آنزیمی کاملاً طبیعی و مطلقاً بی خطر است. اما به طور کلی، در مقایسه با سایر میوه ها، سیب خیلی خوب باقی می ماند و دوام می آورد. نگه داری طولانی مدت از آن کاهش قابل توجه از ویتامین C را با خود به همراه ندارد و پختنش باعث از بین رفتن تنها بخشی از ویتامین هایش می گردد، پختن سیب در فر 25 تا 30% از ویتامین های آن را از بین می برد. و این مقدار فاصلۀ بسیار زیادی با مقدار کاهش ویتامین های حساس در میوه های قرمز دارد!

سلامتی در سیب است

در سال های اخیر، دانشمندان لحظه ای دست از ستایش خالق این میوه برنداشته اند. بعلاوه، آنها مشاهده نموده اند که مصرف منظم سیب (2 تا 3 سیب در روز) می تواند به متعادل سازی کلسترول بالا (کلسترول کلی و کلسترول بد) یاری کند، خصوصاً اگر با پوست خورده گردد. در ضمنً می تواند در کاهش قند خون بالا نیز سهیم باشد. محتمل ترین فرضیه این است که این خواص به خاطر اثر فیبرهای سیب بر روی دستگاه گوارش و فلور روده ای است. زمینۀ دیگر پزشکی که سیب در آن امیدهای بسیاری ایجاد نموده است، عصب شناسی است. تجربیاتی که بر روی حیوانات اجرا شده، به ما اجازه می دهد که تصور کنیم کِرستین موجود در سیب از نورون های آسیب دیده بر اثر آلزایمر محافظت می نماید. و این ویژگی مشترک تمام انواع سیب هاست.

منبع: رکنا

به "پوست سیب منبع ویتامین C است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پوست سیب منبع ویتامین C است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید