آشنایی با انواع قفل درب آپارتمان ،حیاط و پارکینگ

به گزارش وبلاگ وردپرس، آشنایی با انواع قفل درب آپارتمان ،حیاط و پارکینگ

استفاده از قفل ها برای تامین امنیت یک خانه بسیار موثر است . وجود قفل در درب ها باعث می گردد تا این قفل ها با یک کلید مختص به خودش باز شوند . بعلاوه از گذشته های دور تا به اکنون برای تامین امنیت و جلوگیری از سرقت ، از قفل ها در قفسه ها ، گنجه ها و بعلاوه بسته نگه داشتن درب های ورودی مورد استفاده قرار می گرفت . امروزه با طراحی های متنوعی که سازندگان قفل انجام می دهند قفل هایی با طرح های متفاوت و با امنیت بسیار بالا وجود . در این مقاله به شرح انواع قفل درب آپارتمان می پردازیم تا با ویژگی های آنها آشنا شویم .

آشنایی با انواع قفل درب آپارتمان ،حیاط و پارکینگ

در انتخاب قفل درب آپارتمان چه نکته ای را باید مدنظر داشت ؟

از آنجایی که مهمترین علت استفاده از قفل درب ، تامین امنیت و جلوگیری از سرقت می باشد پس باید در انتخاب قفل مناسب دقت لازم را داشته باشیم تا قفل هایی با مقاومت و امنیت بالا را برای درب آپارتمان خود انتخاب کنیم . از طرفی مسئله ایمنی را فراموش نکنید و سعی کنید محصولاتی را انتخاب نمایید که به شکل شایسته تری ضامن امنیت شما هستند . به طور مثال قفل هایی را برای درب ورودی خود انتخاب کنید که زبانه آنها به صورت مخفی و خارج از دید طراحی شده اند . محصولاتی که در برابر ضربه و لرزش مقاوم هستند و در هیچ حالت غیر معمولی باز نمی شوند نیز می توانند گزینه های بهتری نسبت به قفل های معمولی باشند . در نهایت به جنس آلیاژ قفل ، نحوه نصب و سایر نکات مهم توجه کرده و محصولی را بخرید که از گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش برخوردار باشد .

چه قفلی مناسب درب ورودی آپارتمان می باشد ؟

موقع خرید قفل درب آپارتمان به این نکته توجه داشته باشید که نوع دستگیره درب منزل شما از چه نوعی می باشد . به طور مثال اگر شما یکی از انواع مدل های دستگیره رزوت را برای درب ورودی آپارتمان خود انتخاب کرده اید حتماً می بایست برای باز و بسته کردن درب خود از قفل های مخصوص رزوتی یا یک قفل سوئیچی بهره بگیرید. برای انواع دیگر دستگیره نیز می توانید یکی از دو مدل قفل سوئیچی یا ضد سرقت را انتخاب نمایید .

قفل های درب های داخلی و درب وردی یک آپارتمان با یکدیگر چه تفاوتی دارند ؟

امنیت در ساختمان از اهمیت بالایی برخودار است. باید به این نکته توجه داشت که سارقین برای سرقت از ساختمان معمولا به سراغ قفل ها می فرایند. به همین دلیل قفل خانه مهمترین بخش امنیتی یک ساختمان است. درب محل ورود است و باید آن را به برترین قفل مجهز کرد. آنچه که قفل درب ورودی ساختمان را از قفل درب های داخلی آن متمایز می نماید نوع مغزی به کار رفته در آن است. مغزی قفل یا همان سیلندر قفل، محصولی است که در انواع مختلف سوئیچی، ضد سرقت و توپی دار یا همان قفل درب سرویس به بازار عرضه می گردد. بدیهی است که سیلندری که برای نصب بر روی درب ورودی ساختمان انتخاب می گردد می بایست امنیت بیشتری نصب به یک سیلندر درب سرویس بهداشتی داشته باشد. تفاوت در کارایی این محصولات، موجب تفاوت در طراحی و شکل ظاهری انواع سیلندر نیز می گردد. قفل ها، در درب های داخلی ساختمان از نظر ایمنی به ندرت مورد بررسی قرار می گیرد و بیشتر به عنوان محصولی برای باز و بسته کردن درب به کار می رود.

به همین جهت از انواع دستگیره های کلیدی ساده نیز می توان برای درب اتاق خواب ها بهره گرفت. با این وجود اگر درب های داخلی مربوط به یک ساختمان اداری باشند و اتاق ها به عنوان دفتر کار مورد استفاده قرار بگیرند، قفل ها باید امنیت اتاق ها را نیز تامین نمایند که برای این منظور می توانید همانند درب ورودی آپارتمان، از قفل های سوئیچی یا ضد سرقت استفاده نمایید.

انواع قفل ها برای ساختمان

  • قفل پشتی شب بندی
  • قفل الکترونیکی یا برقی
  • قفل دکمه ای
  • قفل درب ورودی ساختمان
  • قفل درب های داخل ساختمان
  • قفل درب اتاق خواب
  • قفل درب سرویس
  • قفل درب آهنی یا تراس
  • قفل برقی مگنت کوچک (دکوراسیون ساختمان)

قفل پشتی شب بندی (درب حیاط و پارکینگ)

این نوع قفل ها مناسب برای بعضی از درب ها مانند درب حیاط و یا پارکینگ می باشد. این قفل از قسمت جلو از طریق کلید و از قسمت پشتی از طریق دستگیره کوچکی که متصل به زبانه کوچک می باشد و یا از طریق کلید باز و بسته می گردد. قفل های پشتی شب بندی مانند قفل های مغزی، زبانه شب بند ساده که به شکل میله استوانه ای می باشند و دارای دو گام یا سه گام می باشند.

قفل الکترونیکی یا برقی برای درب ورودی برقی

ساختمان های تازه همگی مجهز به سیستم درب ورودی برقی هستند. در این ساختمان ها و این نوع درب ها از قفل های برقی برای بلند کردن و رها کردن اشیا و بعلاوه برای صفحات آهنی با جریان برق 12 و 24 ولت استفاده می نمایند. قفل های برقی برای ورودی داخل ساختمان هم استفاده می نمایند. این قفل های ضد سرقت امنیتی بسیار بالا دارند.

قفل برقی (الکترونیکی)

این قفل ها دارای سنسور تشخیص باز و بسته بودن درب هستند. وزن این قفل ها حدود 800 گرم است و از دیگر ویژگی های آن می توان به باز و بسته کردن قفل از طریق کلیدهای مخصوص و فرمان الکتریکی، مجهز به توپی و کلیدهای اختصاصی، دارای سنسور آلارم در هنگام باز شدن غیر مجاز درب، امکان متصل شدن به انواع دستگاههای کنترل تردد، قابلیت تنظیم کردن زمان باز شدن قفل به صورت تاخیری (0-9 ثانیه)، بسیار مناسب برای نصب روی انواع درب های (فلزی، چوبی، سکوریت، شیشه ای)، متصل بودن به کلید فرمان ساده و ماندگاری و استحکام بالا اشاره نمود. معمولا این قفل ها قابل نصب بر روی در صرافی ها، صلا فروشیها، بانک ها، گمرکات، انبارها، عتیقه فروشی ها، درب های ضد سرقت م باشند.

قفل هوشمند

قفل های دکمه ایی برترین گزینه برای ادارات و ساختمان هایی با تعداد واحد بالاست. این قفل ها بخاطر سهولت و امنیت خود بی نظیر هستند و از دو بخش مکانیکی و الکترونیکی تشکیل شده اند. در بخش الکترونیکی این قفل ها که مجهز به دکمه هوشمند است و برای باز کردن درب به کار می رود در مقابل بخش مکانیکی این قفل ها با کلید کامپیوتری باز می گردد. قفل های دکمه ای که هوشمند هستند و برای انواع ساختمان ها اعم از خانه های مسکونی، آپارتمان ها، مراکز اداری و دفاتر کاری مناسب هستند. در اصل بخش مکانیکی قفل برای مواقع اضطراری مثل نقص فنی برد الکترونیکی استفاده می گردد. قابلیت تکثیر از روی قفل های دکمه ای هوشمند فقط از طریق خریداران امکان پذیر است که در صورت گم شدن یک دکمه، خریدار می تواند رمز قبلی را پاک کند و رمز تازهی را تنظیم کند. برای مواقعی که ضروری است درب به مدت چند ساعت باز بماند مانند مجالس، مهمانی و… می توان این قفل را در حالت تنظیم قرار داد و در خاتمه آن را به همان حالت اولیه برگرداند.

قفل ضد سرقت

کلمه ضد سرقت در قفل ها بسیار مهم است. این ویژگی که یکی از مهمترین نکات در انتخاب یک قفل محسوب می گردد بخاطر آن است که به کاربرد اصلی یک قفل اشاره می نماید. نکته ای که قبل از خرید قفل ورودی ساختمان باید به آن توجه گردد این است که به نوع دستگیره باید دقت گردد و اغلب از دستگیره سوئیچی استفاده می گردد. هنگام خرید دستگیره درب سوئیچی این نکته را باید مد نظر قرار داد که همراه با قفل، سیلندر یا توپی هم خریداری می گردد. ضمن اینکه برای افزایش امنیت در کنار قفل ساده یک قفل درب کمکی هم به کار گرفته می گردد. (قفل کمکی به مدل هایی گفته می گردد که بدون دستگیره داخل درب ساختمان نصب می گردد)

قفل سوئیچی

قفل سوئیچی قطعا برای شما جای سوال است. چرا که این قفل از تازهترین نوع خود می باشد. از به روی کار آمدن این نوع قفل ها بود که بسیار مورد استقبال قرار گرفته و خواستار زیادی دارد و هماهنگ شده با درب و مدل آن به فروش می رسد.

قفل درب های داخل ساختمان

داخل ساختمان نیز احتیاج به قفل دارد. شاید برای بعضی این سوال باشد که داخل ساختمان چرا باید قفل گردد اما همه درب های داخلی باید دارای قفل باشند. مهمترین ویژگی این قفل ها جلوگیری از دسترسی بچه ها به بعضی نقاط خانه است. برای اینکه بتوان بخش های داخلی ساختمان را مجهز به قفل گردد مانند: اتاق، خواب، سرویس بهداشتی و… هریک از درب های نصب شده احتیاج به قفل مخصوص دارند که در زیر به آن اشاره می کنیم.

قفل درب اتاق خواب

درب اتاق خواب که معمولا بعضی وسائل قیمتی نیز در آن نگهداری می گردد احتیاج به قفل مخصول به خود را دارد. قفل درب کلیدی برای اتاق خواب یکی از گزینه های مناسب می باشد که باید قبل از انتخاب قفل کلیدی به جنس درب توجه گردد. قفل های کلیدی با عرض های زیاد استفاده می شوند که پهنای مناسب آنها 6.5 سانت می باشد. سعی کنید حتما کلید این قفل را همراه داشته باشید.

قفل درب سرویس

درب های سرویس بهداشتی در خانه باید مقاوم باشد. در کنار مقاومت آنان قفل شان هم از اهمیت بالایی برخوردار است. جنس درب سرویس بهداشتی آلومینیومی و در آن قفلی با پهنای کم مثلا 4.5 سانت و درب سرویس چوبی قفلی با پهنای زیاد 6.5 سانت استفاده می نمایند.

قفل درب آهنی یا تراس

در خانه های آپارتمانی معمولا تراس وجود دارد. زیرا تراس در این خانه ها حکم حیاط را دارد. معمولا جنس درب تراس از آهن می باشد که قفل مخصوص درب تراس معمولا از نوع سوئیچی انتخاب می گردد که باید عرض کمی داشته باشد و پهنای مناسبی که برای درب های آهنی 2.5، 3.5، 4.5 سانتی متر است. از قفل های شاخ دار هم برای درب های تراس استفاده می نمایند که خیلی مناسب نیست.

قفل برقی مگنت کوچک برای دکوراسیون ساختمان

در درب های دکور از قفل مگنت یا قفل آهن ربایی استفاده می گردد. این نوع قفل ها کاربرد زیادی در دکوراسیون داخلی نظیر کمد لباسی ، کشوی میز و انواع کابینتها دارد. در واقع این قفل ها به علت مخفی بودن ظاهر دکوراسیون را دلپذیرتر از قفل های معمولی می نمایند.

منبع: هومتیک

به "آشنایی با انواع قفل درب آپارتمان ،حیاط و پارکینگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با انواع قفل درب آپارتمان ،حیاط و پارکینگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید