طرز تهیه حلوای شیر خوشمزه با دستور ساده و آسان
به گزارش وبلاگ وردپرس، حلوا یکی از دسرها و شیرینی های محبوب در آسیا و به ویژه ایران است. این شیرینی بر پایه آرد بوده و انواع متخلفی دارد. از حلوا بیشتر در مراسم سوگواری و مناسبت های مذهبی استفاده می گردد. در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ می خواهیم طرز تهیه حلوای شیر را آموزش بدهیم.
آرد سفید | یک پیمانه |
شیر (ترجیحا کم چرب) | 2 پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
گلاب | نصف استکان |
هل کوبیده شده | یک قاشق مرباخوری |
کره آب شده و روغن | یک پیمانه |
زعفران دم نموده | به مقدار دلخواه |
بیشتر بخوانید: زیباترین و مجذوب کننده ترین عکس های تزیین حلوا مجلسی
1- بگذارید شیر به دمای محیط برسد. در یک قابلمه مناسب، شیر و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
2- هم بزنید تا کمی سفت گردد. هل ساییده شده و زعفران را داخل آب جوش بریزید تا دم بکشد.
3- سپس آن را به شیر اضافه کنید، هم بزنید و وقتی حالت شربت پیدا کرد، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
4- آرد الک شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
5- مخلوط روغن و کره را به آرد اضافه کنید و تا جایی تفت بدهید که رنگ آرد یک درجه تیره گردد. این نکته را از قلم نیاندازید که حلوای شیر بر خلاف حلوای آرد گندم نباید قهوه ای تیره گردد، پس آرد را خیلی تفت ندهید.
6- بعد از رنگ گرفتن آرد، آن را از روی حرارت بردارید و شربت را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی تشکیل گردد.
7- دوباره حلوا را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا جایی که دیگر حلوا به قاشق نچسبد. می توانید با حرکت گهواره ای نیز به این مقدار قوام برسید.
8- در انتها، حلوا را داخل دیس کشیده و بعد از خنک شدن به همراه قاشق و چنگال آن را تزئین نموده و مقداری مغز بادام، پسته و گردو روی آن بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 18 نوع حلوای مجلسی؛ رازهای خوشمزه تر شدن آن
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا کفگیری خوشمزه تبریزی همراه با عکس و نکات کلیدی
منبع: اُکالا