طرز تهیه کیک هویج و کدو حلوایی: دسر ویژه شب یلدا
به گزارش وبلاگ وردپرس، کدو حلوایی سرشار از ویتامین ث، ئی است و خوردن مرتب آن برای کلاژن سازی توصیه می گردد. اما تا چه حدی با خوراکی های تهیه شده از این تنبل دوست داشتنی آشنا هستید؟ شب یلدا هم نزدیک است و احتمالا در صدد دستور تهیه خوراکی های یلدایی هستید. کدوحلوایی می تواند یکی از میوه هایی باشد که برای یلدا می توانید با آن خوراکی های خوشمزه درست کنید. اما چه خوراکی هایی؟
شاید خیلی از شما به شکل سنتی با آن خورشت کدو یا حتی کدو کبابی درست می کنید. شاید هم آن را آب پز نموده و با شکر و گلاب نوش جان می کنید. امروز می خواهیم از ترکیب هویج و کدوحلوایی رنده شده یک کیک خوشمزه ویژه شب یلدا تهیه کنیم تا سفره میزبانی شب یلدای شما با یک دسر پاییزی تزیین گردد.
یکی از موارد شب یلدا که شاید کمتر به آن توجه شده خوراکی های لذیذی است که می توان با کدو حلوایی تهیه کرد. امروز می خواهیم شما را با طرز تهیه کیک هویج و کدوحلوایی آشنا کنیم تا به فهرست غذاهای سفره یلدا یک گزینه اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و کدو حلوایی
- آرد دو فنجان
- پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک قاشق چای خوری
- جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
- روغن کنجد یک دوم فنجان
- شکر یک فنجان
- شکر قهوه ای یک فنجان
- تخم مرغ سه عدد
- وانیل یک قاشق چای خوری
- پوره کدو حلوایی یک و یک چهارم فنجان
- باتر میلک یک دوم فنجان
- هویج رنده شده دو فنجان
- سیب قرمز (بدون پوست رنده شده) یک عدد
- پنیر لبنه آنا خرید آنلاین 220 گرم
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین شش قاشق غذاخوری
- پودر قند (الک شده) دو و یک دوم فنجان
طرز تهیه کیک هویج و کدو حلوایی
مرحله اول
یک قالب فر 23 در 33 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. سپس، فر را روشن و روی دمای 350 فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. تا فر گرم می گردد در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ، شکر، جوز هندی و تخم مرغ را با همزن بزنید. وانیل و پوره کدوتنبل را با روغن مخلوط کنید. باتر میلک را به طور متناوب به مواد خشک اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید تا مواد به طور یکدست مخلوط شوند. هویج و سیب رنده شده را در این مرحله با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
خمیر را داخل قالب بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. حالا قالب را داخل فر قرار دهید. 25 تا 30 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد. یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید و اگر خمیر به آن نچسبید یعنی کیک شما آماده است. کیک را از فر خارج کنید و برای یکنواخت خنک شدن به توری خنک کننده یا سطح صاف منتقل کنید. کیک که خنک شد، وقت خامه کشی است.
مرحله چهارم
در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را با سرعت میانه به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ شوند. شکر قهوه ای را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با سرعت میانه مخلوط کنید. حالا وانیل را اضافه نموده و به آرامی هم بزنید. در همین حین پودر قند را به تدریج به مواد خیس اضافه کنید.
مرحله پنجم
سطح کیک را با خامه ای که تهیه نموده اید، خامه کشی کنید. حالا می توانید کیک را به ظرف سرو منتقل کنید.
فوت وفن های طرز تهیه کیک هویج و کدو حلوایی
- می توانید از میوه ها و خوراکی های مختلف برای فیلینگ این کیک بهره ببرید؛ مانند: کشمش و آناناس که با کیک هویج ترکیب خوشمزه ای می سازند.
- حتما تمام مواد این دستور را پیش از آغاز به کار در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.
- نباید فراموش کنید که پودر قند حتما باید الک گردد تا مواد گلوله گلوله نشوند.
- می توانید در ترکیب این کیک از آجیل ها هم بهره ببرید. مغز گردو و بادام هندی گزینه های بسیار خوبی هستند.
- برای تزئین روی کیک می توانید از مقداری دارچین بهره ببرید تا حال و هوای پاییزی آن را تکمیل کند.
- اگر از این کیک مجذوب کننده خوشتان آمده می توانید طرز تهیه چیزکیک کدوحلوایی و زنجبیل را هم امتحان کنید. این دستور پخت بی شباهت به طرز تهیه کیک هویج و کدو حلوایی نیست.