طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ وردپرس، موچی یکی از دسرهای مجذوب کننده ژاپنی است که با آرد برنج درست می گردد و طعم متفاوتی دارد.

طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و مجذوب کننده

مواد لازم برای دسر موچی:

  • آرد برنج سفید: 1 لیوان
  • آب: 2/3 لیوان
  • نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: 3 قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی: 200 گرم
  • پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

1. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط نموده و 2 بار الک می کنیم.

2. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه نموده و خوب هم می زنیم.

3. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج نموده هم بزنید و دوباره برای مدت 1 دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

4. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم گردد.

5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

6. سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم نموده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

7. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.

8. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید