طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه

به گزارش وبلاگ وردپرس، کیک ردولوت یا مخمل قرمز یک کیک فوق العاده خوشمزه و البته خوش رنگ و لعاب است که می توانید در منزل تهیه کنید. ردولوت را به خاطر ظاهر زیبایش، می توانید به عنوان کیک تولد هم در نظر بگیرید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه

مواد لازم برای تهیه ردولوت

  • تخم مرغ سه عدد
  • کره نرم شده سه چهارم پیمانه
  • آرد الک شده سه پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین یک قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • شکر دو پیمانه
  • رنگ قرمز خوراکی ژله ای یک قاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • باترمیلک یک دوم پیمانه
  • سرکه یک دوم قاشق چای خوری
  • رویه پنیری خرید آنلاین طبق دستور داده شده

طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه

مرحله اول

اگر تمایل به تهیه مواد به صورت کیک دارید قالب 23 سانتیمتری را با کمی روغن چرب و کف آن را با کاغذ مومی بپوشانید و فر را با حرارت 180 درجه روشن و گرم کنید.

مرحله دوم

چنانچه قصد تهیه مایه به عنوان کاپ کیک را دارید داخل قالب ها را با کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید و دمای فر را روی حرارت 175 درجه تنظیم و گرم کنید.

مرحله سوم

در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، پودرکاکائو و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.

مرحله چهارم

رنگ قرمز را به باترمیلک اضافه و هم بزنید تا حل گردد. (برای تهیه باترمیلک کافیست که یک ونیم پیمانه شیر را با یک ونیم قاشق سوپ خوری سرکه ترکیب کنید.)

مرحله پنجم

کره نرم شده را همراه شکر و وانیل بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ ها را به ترتیب اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکدست و کرم رنگ گردد. مخلوط آرد و باتر میلک را به تدریج به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست گردد.

مرحله ششم

در ظرف کوچکی سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مایه کیک اضافه و خوب مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب کیک ریخته یا بین کپسول های کاغذی به طور مساوی تقسیم کنید و درون فر قرار دهید.

زمان پخت لازم برای کیک حدود 45 دقیقه و برای کاپ کیک ها حدود 30 دقیقه است.

مرحله هفتم

بعد از پخت و خنک شدن، کیک را به دولایه برش زده و اندازهی از رویه کرم پنیری را روی لایه اول بمالید و لایه دوم را روی آن قرار دهید. مجددا روی کیک را با کرم پنیری تزیین کنید.

برای تزیین کاپ کیک، کرم پنیری را داخل قیف قنادی با سر ماسوره دلخواه ریخته و روی آن ها را تزیین کنید.

طرز تهیه رویه کرم پنیری

250 گرم پنیر ماسکارپونه کاله را با یک سوم پیمانه پودر قند، 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل شکری با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست گردد. در ظرف دیگری یک پیمانه خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس مخلوط کرم پنیری را اضافه و کمی دیگر بزنید تا کاملا یکدست گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید