چگونه لوبیاپلوی بدون گوشت درست کنیم؟ ، لوبیاپلوی گیاهی این شکلی درست کنید
به گزارش وبلاگ وردپرس، اگر قرار باشد فهرستی از غذاهای سنتی ایرانی بنویسیم حتما لوبیاپلو یکی از آنهاست. لوبیاپلو را به طور سنتی با گوشت های قیمه ای (ریز) می پزند. ولی این روزها گوشت چرخ نموده جایگزین گوشت های تکه ای شده و بچه ها هم بیشتر استقبال می نمایند.
حالا اگر قرار باشد لوبیاپلویی با همان طعم و مزه ولی با هزینه پرسی 1000 تومان بپزیم می توانیم سویا را جایگزین گوشت چرخ نموده کنیم. مطمئن باشید هیچ فرقی در طعم آن احساس نمی کنید.
1. سویا را به مدت نیم ساعت در شیر خیس نموده و سپس در آبکش بریزید. با این کار سویا طعم و مزه بهتری می گیرد.
پیاز خرد شده را در روغن تفت داده و در مراحل پایانی آن سویای آبکش شده را هم به همراه ادویه و آبلیمو اضافه نموده و تفت دهید. لوبیا سبز را اضافه کنید و همراه با پیاز و سویا سرخ کنید.
2. رب گوجه فرنگی را بیفزایید و بعد از کمی تفت دادن، اندازهی آب جوشیده بریزید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزد. از طرف دیگر برنج را هم آبکش کنید و مانند لوبیا پلوی معمولی لایه لایه برنج و مایه سویا را بریزید و دم کنید.
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
3 پیمانه برنج
2 /1 یک پیمانه لوبیا سبز خردشده
2 /1 پیمانه پیاز خرد شده
یک پیمانه سویا
2 ق س رب گوجه فرنگی
یک ق س آبلیمو
به اندازه لازم پودر سیر، دارچین، فلفل، نمک
و زردچوبه
به اندازه لازم روغن
به اندازه لازم شیر
منبع: همشهری آنلاین