طرز تهیه املت هندی ماسالا به شیوه سرآشپزها

به گزارش وبلاگ وردپرس، فقط ما ایرانی ها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسی ها هم صبح هایشان را با املت مخصوص تونسی آغاز می نمایند و املت هندی هم یکی از محبوب ترین غذاهای هندی محسوب می گردد. این غذا در دسته انواع کرپ و املت قرارمی گیرد که ترکیبی هیجان انگیز از انواع ادویه های تند پرطرفدار هندی از جمله فلفل است. نام دیگر املت هندی، املت ماسالا است که این نام نیز برگرفته از ادویه های مورد استفاده در پخت این غذا است. این غذا بسیار سالم و مقوی بوده و مواد اولیه آن از جمله تخم مرغ بخشی از پروتئین مورد احتیاج بدن را در طول روز تامین می نماید. شما می توانید املت هندی را به عنوان صبحانه و یا شام در برنامه آشپزی خود قرار دهید و هر بار با کم و اضافه کردن مواد مختلف عطر و طعم جدیدی بسازید.

طرز تهیه املت هندی ماسالا به شیوه سرآشپزها

اگر شاغل هستید و مدت زمان کمی برای پخت و پز دارید فقط کافیست با مواد اولیه ای که در یخچال هر خانه ای پیدا می گردد در مدت زمانی کمتر از 30 دقیقه املت خوشمزه ای آماده کنید و عمق طعم ادویه ها را در یک غذای ساده تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت هندی

  • تخم مرغ سه عدد
  • پیاز کوچک (خرد شده) یک عدد
  • فلفل سبز تند (خرد شده) یک عدد
  • گشنیز تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز یک دوم قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک دوم قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • لیمو و یا آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی (خرد شده) یک عدد

طرز تهیه املت هندی

مرحله اول

پیاز خرد شده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.

مرحله دوم

روغن یا کره را در یک ماهیتابه تفلون (نچسب) بزرگ گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش گردد. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت میانه قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوه ای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد گردد. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت میانه قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ گردد. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.

مرحله سوم

دو سوم مواد به جای مانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب لیمو جهت مزه دار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.

مرحله چهارم

شما می توانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو نمایید. بعلاوه با در نظر گرفتن ذائقه خود می توانید برای تزیین و خوشمزه تر شدن املت از سس گوجه فرنگی کاله و یا سس فلفل سبز بهره ببرید.

چند نکته

  • می توان برای خوشمزه تر شدن املت هندی با توجه به علاقه خود از گوجه فرنگی، قارچ تازه و یا فلفل سبز خرد شده استفاده کرد.
  • در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید می توانید از میزانی پنیر کاله روی املت داغ به صورت رنده شده و یا تکه ای بهره ببرید.
  • برای نرم تر و پفکی شدن بافت املت می توانید از چند قاشق شیر کم چرب کاله در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
  • در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز به خوبی پخته گردد؛ این کار به شما یاری می نماید تا املت راحت تر در ماهیتابه برگردانده گردد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه املت هندی ماسالا به شیوه سرآشپزها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت هندی ماسالا به شیوه سرآشپزها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید