طرز تهیه پتاژ قارچ خامه ای و مجلسی
به گزارش وبلاگ وردپرس، پتاژ قارچ نوعی سوپ فرانسوی محبوب است که به علت بافت نرمش هواداران زیادی دارد. در این سوپ همه مواد کاملا باهم میکس شده و شکل حریره به خود می گیرد.
تاریخچه این غذا به قرون وسطی در فرانسه می رسد و رفته رفته به کشورهای دیگر هم رسید، معمولا به عنوان یک پیش غذای کوچک در کنار کباب سرو می شد. پتاژها غالبا گیاهی هستند اما براساس سلیقه می توان تغییراتی در مواد اولیه آن ایجاد کرد.
پتاژهای بسیاری وجود دارند که هر کدام مخصوص ذائقه خاصی هستند و براساس سلیقه مردم کشورهای مختلف، موادی متفاوت دارند. در ادامه به دستور تهیه یکی از محبوب ترین پتاژها، یعنی پتاژ قارچ می پردازیم که حسابی اشتهای شما را باز می نماید و بسیار مقوی ست.
مواد لازم برای تهیه پتاژ قارچ
- روغن زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
- پیاز میانه یک عدد
- سیر سه حبه
- قارچ 600 گرم
- نمک دانه درشت به اندازه لازم
- پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
- آب یک و دو دهم لیتر
- خامه خرید آنلاین 100 گرم
- جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
- مخمر تغذیه ای یک قاشق غذاخوری سرپر
- جوز هندی یک دوم قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی به اندازه لازم
طرز تهیه پتاژ قارچ
مرحله اول
یک قابلمه عمیق و مناسب را انتخاب نموده، روی شعله قرار دهید و تکه های خرد شده پیاز و سیر را به همراه روغن زیتون داخل آن بریزید. به مدت 10 دقیقه تفت بدهید تا مواد کاملا نرم و شیشه ای شوند.
مرحله دوم
قارچ ها تمیز کنید و سپس برش دهید، حالا آن ها را با نمک، جعفری و فلفل به قابمله اضافه کنید و برای 10 دقیقه با یکدیگر سرخ کنید.
مرحله سوم
در این مرحله از پخت پتاژ قارچ، آب، خامه، مخمر و جوز هندی را به مواد روی گاز اضافه کنید. شعله را بسیار کم کنید و در قابلمه را ببندید، اجازه دهید که مواد به مدت 45 دقیقه خیلی ریز جوش بخورند.
مرحله چهارم
وقتی همه مواد به غلظت کافی رسیدند، آن ها را با گوشت کوب برقی ترکیب کنید تا پتاژی صاف و یکدست داشته باشید. در نهایت به اندازه دلخواه تان پودر فلفل چیلی روی پتاژ بریزید، سپس با چند قطره آب لیمو تازگی را به غذا اضافه کنید و حالا می توانید آن را سرو کنید.
چند نکته
- اگر رژیمی گیاهی ندارید می توانید به جای آب از آب گوشت یا مرغ بهره ببرید.
- عصاره فشرده و آماده گوشت، مرغ و سبزیجات می تواند پتاژ شما را خوش طعم تر کند.
- در صورت تمایل می توانید اندازهی پنیر پارمسان به دستور اضافه کنید.
- طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی و سوپ هویج خامه ای را هم بخوانید و حتما آن ها را هم امتحان کنید.