طرز تهیه جامبو شلز شکم پر یا پاستا صدفی با فیلینگ گوشت و پنیر
به گزارش وبلاگ وردپرس، جامبو شلز شکم پر نوعی پاستا صدفی شکل بوده که نسبت به پاستاهای معمولی خیلی بزرگتر است. دلیل بزرگی این نوع پاستا این است که بتوان آن را با مایه پاستا پر کرد. این غذای لذید، ارزش غذایی بالایی داشته و حاوی 250 کالری، 9 گرم چربی، 22 گرم کربوهیدرات و 19 گرم پروتئین است.
در تهیه جامبو شلز شکم پر از گوشت چرخ نموده و پنیر پنج ستاره آمل استفاده می گردد. ما در این دستور پخت از پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک استفاده می کنیم. این پنیر با طعمی منحصر به فرد و بافتی خامه ای و خوشمزه جامبو شلز گوشت و پنیرتان را بی نظیر می نماید. تهیه این غذا وقت زیادی از شما نمی گیرد، پس هر چه زودتر دست به کار شوید و جامبو شلز شکم پر با گوشت و پنیر را در خانه تهیه کنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه جامبو شلز شکم پر با گوشت و پنیر را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه جامبو شلز شکم پر با گوشت و پنیر پنج ستاره آمل
- پاستا جامبو شلز یک بسته
- گوشت چرخ نموده 500 گرم
- فلفل دلمه ای دو عدد
- قارچ 200 گرم
- پنیر پنج ستاره کاله کلاسیک خرید آنلاین 100 گرم
- سیر دو حبه
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- پیاز یک عدد
- آویشن یک قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه جامبو شلز شکم پر با گوشت و پنیر پنج ستاره آمل
مرحله اول
دنیای پاستاها دنیایی متنوع و هیجان انگیز است که با انواع مختلف این غذا مثل پاستای گوجه فرنگی، پاستای مرغ، پاستای میگو و … رنگارنگ شده است. جامبو شلز هم نوعی پاستای خوشمزه صدفی است که با فیلینگ پنیر و سایر مواد به دلخواه پر شده و در فر تهیه می گردد. برای تهیه این پاستا صدفی شکم پر یک قابلمه برداشته و آن را آب کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید تا آب جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد پاستا را به آن اضافه نموده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بالا بگذارید. پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنید.
مرحله دوم
یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید. روغن سرخ کردنی به آن اضافه نموده و اجازه دهید روغن داغ گردد. سپس پیازها را خرد نموده و به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیاز ها نرم شوند. فلفل دلمه ای را خرد نموده و به آن اضافه کنید. قارچ ها را هم ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. زمانی که آب مواد تمام شد، باید گوشت چرخ نموده را اضافه نموده و تفت دهید.
مرحله سوم
زمانی که گوشت را تفت دادید، رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را به مواد اضافه نموده و منتظر شوید تا آب آن کاملا بخار شوند. اندازه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ذایقه و سلیقه شما بستگی دارد، می توانید آن ها را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
مرحله چهارم
فر را به مدت 10 دقیقه روی 180 سانتی گراد گرم کنید. پاستا آبکش شده را با مواد درون ماهیتابه کامل پر کنید. پنیر را روی آن بریزید. پاستا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار دهید تا خوب بخته و آماده گردد. سپس جامبو شلز شکم پر را از فر خارج نموده و به صورت دلخواه تزیین کنید. جامبو شلز شما آماده است؛ نوش جان!
نکات طرز تهیه جامبو شلز شکم پر با گوشت و پنیر رومانو
- در تهیه جامبو شلز شکم پر با گوشت و پنیر، می توانید به غیر از پنیر کلاسیک از سایر پنیرها نظیر پنیر پارمسان یا موزارلا بهره ببرید.
- اگر دوست دارید جامبو شلز طعم تندی داشته باشد، فلفل سیاه بیشتری به آن اضافه کنید.
- پاستا از تنوع زیادی برخوردار است و قبلا طرز تهیه پاستا با سس ریحان راهم آموزش داده ایم.